Dejstva & Ponudba

Obsežen akvatorij

V marini je na voljo več kot 700 privezov za plovila do 30 metrov dolžine (globina 4m). Razvrščeni so na širokih betonskih pomolih, obloženi z lesom, opremljeni s priključkom za vodo in elektriko (220 V in 380 V). Na voljo so betonska sidrišča (muring) ter jeklene - nerjaveče bitve.

Mir & zasebnost

Marina v Izoli je marina odprtega tipa, vendar je dostop do pomolov z elektronskim ključem omogočen le gostom. To zagotavlja mir in dobršno mero zasebnosti.

Varnost & prostornost

Glavna prednost turističnega pristanišča Marina v Izoli je varnost. Marina je z dvema velikima valobranoma zaščitena pred vsemi vetrovi in drugimi neugodnimi vremenskimi vplivi. Velik razmak med pomoli omogoča lažje manevriranje pri pristajanju, tudi ob slabših vremenskih razmerah. Vselej je na voljo pomoč pri pristajanju.

Infrastruktura

Marina v Izoli omogoča udobje na kopnem in na vodi. Zagotovljena je vsa potrebna infrastruktura - odkrita in pokrita parkirišča, agencija za prodajo in najem plovil, trgovina z navtično opremo, športne površine, trgovski center, restavracije, igralnica ... Obiskovalcem marine je na voljo brezžični internet.

Servis in vzdrževanje

Marina razpolaga s samohodnim dvigalom (50 ton) za dvig ter s samohodnim vozičkom za prevoz plovil. Na voljo so servisne storitve in vzdrževanje plovil - ureditev podvodnega dela, servisiranje in popravila motorjev, montiranje in popravilo navigacijskih naprav, tapetništvo in mizarska dela, popravilo jader in sestavljanje jamborov ter čiščenje plovil.

Regate

Marina v Izoli v poletni sezoni gosti številne jadralne regate. Med najbolj odmevnimi je Diplomatska regata z več kot 100 jadrnicami in 1200 udeleženci.

Bližina starega mestnega jedra

Le streljaj od marine se nahaja arhitekturno bogato staro mestno jedro, kjer prek celega leta potekajo najrazličnejše kulturne prireditve. Uživate lahko tudi v avtohtoni kulinarični ponudbi. Več na www.izola.eu.

Poslovni center Amfora

V poslovnem objektu AMFORA je na voljo večnamenska dvorana, ki je opremljena z najsodobnejšo avdio-video opremo. Sprejme do 100 ljudi, namenjena pa za organizacijo tiskovnih predstavitev, predavanjem, posvetom ali družabnim srečanjem. Nudimo tudi organizacijo pogostitev (catering).

Skrb za okolje in Modra zastava

Marina v Izoli je okoljsko osveščena marina. Vsako leto sprejmemo program aktivnosti za učinkovito ravnanje z okoljem, največ pozornosti pa namenjamo izobraževanju in osveščanju zaposlenih in obiskovalcev. Že od leta 2000 smo imetniki mednarodnega priznanja Modra zastava >>, ki ga podeljuje Foundation for Environmental Education >>

V marini najdete več "ekoloških otokov" za ločeno zbiranje odpadkov (kartonasta embalaža, embalaža barv, in lakov, folija PVC) in ekološko točko za zbiranje nevarnih odpadkov. Glej tudi Kodeks okoljskega obnašanja >>

Pozimi v marini Sant'Andrea

Ponudbo Marine v Izoli zaokrožuje le 18 navtičnih milj oddaljena sestrska marina Sant'Andrea. Našim gostom nudijo zahtevnejše vzdrževalne in servisne storitve ter hrambo plovil (tudi čez zimo) v halah in na kopnem. Spletna stran marine Sant'Andrea >>

Individualna Modra zastava

Lastniki plovil lahko zaprosijo tudi za individualno modro zastavo. Le to je možno pridobiti s podpisom ter upoštevanjem kodeksa o obnašanju.